Malé prasiatko sa narodilo bez zadných nožičiek: Jeho majiteľ ho chcel dať utratiť, lebo ho považoval za „zlé znamenie“: Veterinár sa však rozhodol inak!

Toto prasiatko Chris P. Bacon sa narodilo na Floride pred pár rokmi. Zdá sa, že s ním mal sám Boh veľké plány. Narodilo sa bez zadných nôh a jeho inherentne zohavené telo jeho majiteľ považoval za neznáme znamenie, preto ho v miestnej veterinárnej nemocnici opustil. 

Majiteľ ho tam dal s vedomím, že ho dajú utratiť – kvôli hendikepu, s ktorým sa narodil.

Veterinár Lucero však veril, že Boh musel mať dôvod, aby toto prasiatko uvidelo svetlo tohto sveta. Rozhodol sa ho neutratiť, ale adoptovať! Všimol si, že prasiatko dokáže hýbať s prednými nohami a tak sa rozhodol pomôcť mu a zachrániť ho. Šťastné prasiatko kŕmil, každým dňom rástlo a žilo šťastne, bez toho aby vedelo, že má nejaké nedostatky.

Aby sa mohol normálne pohybovať, veterinár Lucero mu prispôsobil malý invalidný vozík, ktorý mu nahradil jeho zadné nohy.

A na toto „zariadenie“ sa rýchlo adaptoval aj Chris P. Bacon. Mladá ošípaná svojím príbehom inšpiruje ľudí na celom svete. Jej profil na sociálnej sieti Facebook už sleduje takmer 120 000 ľudí!

Prasiatko tento rok oslávilo svoje 8-me narodeniny a darí sa mu výborne!

Pozrite sa na jeho fotografie, ako vyzerá dnes:

Ak ste našli v tomto článku niečo hodnotné pre vás alebo vás v niečom inšpiroval, podporte nás zdieľaním. Je to najlepší spôsob, ako podporiť kvalitný obsah. Vy rozhodujete o tom, čo letí, ďakujeme. 

Ak sa Vám článok páčil alebo ste sa dozvedeli niečo nové zdieľajte ho, alebo podporte Like-om.

Čím viac zdieľaní, tým väčšia motivácia pre nás, písať dobré správy každý deň.

Napíšte nám komentár! Vaše názory sú vítane.